Villa Maija

Blogi ja uutisia

Hanko lintuharrastajan paratiisi – Hotelli Villa Maija Hanko

Hanko on lintuharrastajan paratiisi

Lintuharrastajan näkökulmasta Hangon sijainti on erinomainen. Hankoniemelle saapuvat kevään ensimmäiset muuttolinnut ja niemellä havaitaan vuosittain noin 270 lintulajia. Syksyllä niemen suppilomainen muoto kerää lounaaseen muuttavat linnut kapealle kaistaleelle.

Hangon rannat ovat matalia ja lukuisat suojaisat lahdet houkuttelevat muuttoaikoina puoleensa suuria lintumääriä. Kevät saapuu Hankoon aikaisin, joten harrastuskausi on poikkeuksellisen pitkä.

Hotelli Villa Maija toimii erinomaisena tukikohtana lintuharrastajalle. Bellevuen upeat hiekkarannat ovat lyhyen kävelymatkan päässä ja Tulliniemen luontopolun lähtöpisteeseen on matkaa vain 3 km. Furuvikin luonnonsuojelualue tai Täktomin kylän pellot eivät myöskään ole kaukana.

Jos haluat todella aikaisin luontoon, pyydä edeltävänä iltana keittiöstä aamupala mukaasi.