Villa Maija

Blogi ja uutisia

Kesäkausi alkanut Hangossa

Kesäkausi alkoi Hangossa

Hangossa on nautittu mahtavista kesäkeleistä jo kaksi viikkoa. Merivesikin on poikkeuksellisen lämmintä vuodenaikaan nähden. Virallisesti kesäkausi alkoi kesäkuun alussa. Nyt viimeisetkin ravintolat, kahvilat ja kaupat ovat avanneet ovensa. Uutta tälle sesongille on HSF Stefan’s Steakhouse ja terassiravintola Bravas makasiinirivistön alussa. Itäsataman makasiiniravintolat ovat saaneet näyttävät uudet terassit, joihin ehdottomasti kannattaa käydä tutustumassa!

Villa Maijalla on ennätysmäärä ennakkovarauksia kesäkaudelle ja varsinkin viikonloput alkavat olla loppuunmyytyjä aina koulujen alkamiseen asti. Kesäkuun alkupuolella on vielä huoneita jonkin verran vapaana, samoin koulujen alkamisen jälkeen. Varaustilanne näkyy kokonaisuudessaan reaaliaikaisena kotisivuillamme villamaija.fi.

Piipahda Villa Maijassa, vaikka tekisit Hankoon vain päiväreissun. Esittelemme mielellämme paikkoja, ja rauhallisella aurinkoterassillamme on aina mukava nauttia vaikkapa lasillinen viinä. Tervetuloa!