Villa Maija

Blogi ja uutisia

Itämeri Maraton Hangossa 1.10.2016

Itämeri Maraton juostaan Hangossa lauantaina 1.10.2016. Matkavaihtoehdot ovat maraton, puolimaraton ja neljännesmaraton.

Luonnonkaunis reitti kulkee pääosin Hankoniemen rantateitä pitkin aina Täktomiin, jossa ollaan perinteisessä pelto- ja metsämaisemassa. Startti ja maalialue on kaupungin keskustassa Keskuskoululla (Halmstadinkatu 2), jonne on matkaa Villa Maijasta noin kilometri. Puolimaratonilla lenkki kierretään yhden kerran, täysmaratonilla kahdesti.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta itamerimaraton.com.

Majoitus kannattaa aina varata hyvissä ajoin, koska tämä on suosittu viikonloppu Hangossa. Tätä kirjoitettaessa Villa Maijassa on vielä vapaana kaksi huonetta lauantaille 1.10 ja neljä huonetta perjantaille 30.9. Varauksen voit tehdä kätevästi kotisivuillamme.

Tervetuloa Hankoon maratonin merkeissä!