Villa Maija

Blogi ja uutisia

Villa Maijassa järjestät helposti onnistuneen kokouksen

Kokouspaikan valinta voi ratkaisevasti vaikuttaa kokouksen onnistumiseen. Villa Maija tarjoaa rauhalliset mutta inspiroivat puitteet pienempien kokousten kuten esim. työpajojen tai suunnittelupalavereiden järjestämiseen.

Villa Maijassa järjestettävään kokoukseen mahtuu hyvin noin 15 osallistujaa, jolloin kaikki voivat majoittua omiin huoneisiin. Kokoustilana toimii Villa Maijan tunnelmallinen aamiaissali, jossa pöydät on siirrettävissä esim. u-muotoon. Kokouksen käytettävissä on nopea langaton internet, TV, dataprojektori, fläppitaulu sekä muistiinpanovälineet.

Villa Maija sijaitsee Hangon paraatipaikalla vanhojen pitsihuviloiden ja kylpyläpuiston ympäröimänä. Lähin hiekkaranta happihyppelyyn on vain 150 metrin päässä. Itäsatamaan kävelee noin kahdeksassa minuutissa. Sieltä löytyvät niin lounaspaikat kuin tunnelmalliset ravintolat illanviettoon.

Hankoon pääsee helposti myös junalla. Matka-aika sekä Turusta että Helsingistä on alle kaksi tuntia. Hangon juna-asemalta kävelee Villa Maijaan kymmenessä minuutissa.

Ota yhteyttä sähköpostitse ([email protected]) tai puhelimitse (050 505 2013) niin kerromme lisää!