Villa Maija

Blogi ja uutisia

Kesällä Hankoon? Tee varauksesi viimeistään nyt!

Hanko on erittäin suosittu lomakohde kesällä ja viimeistään nyt kannattaa olla yhteydessä majoituksen tiimoilta. Huippusesongin ennakkovaraukset hoidetaan vielä toistaiseksi sähköpostitse ([email protected]) tai puhelimitse (050 505 2013).

Kaikista kesän ennakkovarauksista lähetämme vahvistuspyynnöt ja ennakkovarausmaksulaskut (40%) tammi-helmikuun aikana. Kun suurin osa kesävarauksista on vahvistettu, vapautamme loput huoneet nettimyyntiin.

Huom, kevätvarauksen voi jo nyt tehdä hyvin kotisivuillamme. Niihin emme pyydä erillistä vahvistusta.

Tietyt suositut kesäviikonloput ovat valitettavasti jo nyt loppuunmyyty. Vaikka näin olisi, yhteystiedot kannattaa kuitenkin jättää jonolistalle, sillä varaustilanne voi muuttua kun vahvistuspyynnöt saapuvat asiakkaille.