Villa Maija

Blogi ja uutisia

Hanko Finland Villa Maija Summer

Kesäkausi 2019 avattu myyntiin kotisivuillamme

Olemme avanneet kesäkauden 2019 myyntiin kotisivuillamme!

Tietyt suositut ajankohdat, kuten Regattaviikonloppu ja SeaHorse-viikonloppu, ovat jo valitettavasti loppuunmyyty. Jos haluamasi ajankohta on loppuunmyyty, voit lähettää yhteystietosi jonolistalle osoitteeseen [email protected].

Kesäsesongin varauksista veloitamme automaattisesti ennakkomaksun (40%) maksukortilta. Jos varauksen peruuttaa peruutusehtojen mukaisesti, ennakkomaksu palautetaan maksukortille. Saat sähköpostiisi heti varausvahvistuksen sekä kuitin ennakkomaksusta.

Jos haluat tehdä useamman huoneen varauksen, joudut toistaiseksi varausjärjestelmän ominaisuuksien vuoksi tekemään huoneista erilliset varaukset.

Pääset varausjärjestelmään suoraan tästä linkistä.