Villa Maija

Blogi ja uutisia

Joulutervehdys Villa Maijasta

Hyvää joulunaikaa ja terveisiä Villa Maijasta!

Villa Maijan joulutontut ahkeroivat tänä vuonna vielä remontin parissa, mutta pian meillä on muutakin kerrottavaa. Lokakuussa 2021 alkanut peruskorjaus on hyvällä mallilla ja pian pääsemme taas vastaanottamaan vieraita Hangossa.

Villa Maijan peruskorjaus valmistuu keväällä 2023. Remontin jälkeen villassa on kuusi huoneistoa, jotka soveltuvat kaikki ympärivuotiseen majoittumiseen. Pensionaattimuotoinen majoitustoiminta muuttaa siis hieman malliaan ja tarjoamme jatkossa täysin varusteltuja huoneistoja. Huoneistot ovat vuokrattavissa lyhytaikaisesti ja kesäsesongin ulkopuolella myös pidempiä aikoja kerrallaan.

Tulemme vuoden alussa kertomaan erilaisista majoitusmalleista ja hinnoittelusta. Uskomme tämän muutoksen palvelevan asiakkaitamme entistä paremmin. Hanko hurmaa myös talvella. Viimein voimmekin tarjota erittäin laadukasta majoittumista ympärivuotisesti.

Villa Maija on yksi Hangon kylpyläpuiston tunnetuimmista pitsihuviloista ja on ilo jatkaa majoitustoimintaa pitkän remontin jälkeen. Julkaisemme varauskalenterin tammikuussa 2023 ja samalla kerromme tarkemmin eri huoneistojen eroista, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

On ollut ilo huomata kuinka paljon remonttimme kiinnostaa. Peruskorjaus on ollut iso urakka. Onneksi pian pääsemme toivottamaan teidät kaikki taas uudelleen tervetulleeksi Villa Maijaan.

Rauhallista joulun odotusta ja kuullaan pian lisää!

1 kommentti

  1. Terhi&Pasi Lindström - joulukuu 11, 2022 12:04

    Hei Laura ja Niklas!
    Kiva kuulla näitä uutisia, iso urakka teillä jo takana. Vielä tsemppiä viimeistelyyn. Olemme kiinnostuneita erityisesti jaksosta syyskaudelle, mahdollisesti myös visiitti keväällä. Nuo puutarhan /idän puoleiset huoneistot alustavasti skoupissa, 1. Tai 2. Kerros. Ollaan kuulolla.
    Hyvää joulua ja vuodenvaihdetta!
    Terhi&Pasi