Villa Maija

Blogi ja uutisia

Villa Maijan syksyn joogaretriitti Hangossa 15.–17.9.2023

Lämpimästi tervetuloa viikonlopun kestävälle joogaretriitille syksyiseen Hankoon, upean meren ja ikiaikaisten kallioiden äärelle.

Tämä viikonloppu on matka itseesi, oman elämäsi tärkeimmän ihmisen äärelle. Hoidat kehoasi, mieltäsi ja aistejasi syksyisessä rauhallisessa Hangossa, jossa on tilaa rentoutua ja hengittää.

Retriittiviikonloppu tarjoaa mahdollisuuden kokea aitoa hankolaista huvilaelämää. Majoitumme Hangon Appelgrenintielle Villa Maijaan, vuonna 1888 rakennettuun pitsihuvilaan, joka on juuri restauroitu rakkaudella uuteen loistoonsa.

Olemme suunnitelleet viikonlopun ohjelman niin, että joogan ja muiden yhteishetkien lisäksi sinulla on aikaa myös pysähtyä. Nautit raikkaasta syyssäästä ja tutustut Hankoon. Uimarit voivat käydä meressä pulahtamassa. Historian ja vanhojen rakennusten ystäville  on paljon mielenkiintoista katseltavaa. Suomen eteläisin kaupunki on aina kaunis,  merellinen ja jokaisena vuodenaikana mielenkiintoinen.

Lue lisää täältä ja ilmoittaudu sähköpostilla [email protected]