Villa Maija

Aamiainen

Villa Maijan aamupala on tarjolla ainostaan huvilassa majoittuville

Aamupala tilataan erikseen ja tarjoillaan aamupalalaatikoissa, jotka toimitetaan villalle kumppanimme toimesta.

Syyskuu-huhtikuun ajan aamupala on tilattavissa ainoastaan viikonloppuina lauantaisin ja sunnuntaisin. Mikäli saavut suuremman ryhmän kanssa, aamupala on tilattavissa ennakkotilauksesta. Ole tällöin yhteydessä meihin sähköpostilla hyvissä ajoin etukäteen. 

Voitte tilata aamupalan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] aina edellisenä päivänä klo 13.00 mennessä. Jatkossa aamupalan voi tilata ja maksaa nettisivujemme kautta. Tilauksen yhteydessä kertokaa päivä, jolle haluatte aamupalan sekä henkilömäärä. Laskutamme aamupalat toistaiseksi sähköpostiin saapuvalla laskulla.

Aamupalan hinta toimitettuna on 23 euroa. Ja se sisältää:
  • Päivän munakas (laktoositon, gluteeniton)
  • Tuorepuuro tai Jogurtti + marjat (laktoositon) / tämä vaihtelee päivittäin
  • Täytetty leipä (kasvis-juusto, saatavilla gluteeniton sämpylä halutessanne)
  • Appelsiinimehu
  • Hedelmiä & kasviksia sesongin mukaan

Toimitus:

Aamupalat toimitetaan Maijaan noin klo 8.00 aamulla. Löydätte tilaamanne aamupalan talon takapuolelta. Menkää rappukäytävään asuntonne koodilla ja heti rapun sisäpuolella on ovi, jossa lukee “aamupala”. Löydätte aamupalan jääkaapista. Yhteen pakettiin sisältyy kaksi laatikkoa, mehu ja lasipurkki.

Toivomme, että jätätte jääkaapin päälle jogurtti kippoja, jotta lähetti voi seuraavana päivänä poimia lasiastiat uusiokäyttöön.