Hotel Villa Maija

Hotelli

Haaveiletko majoituksesta meren läheisyydessä? Haluatko nauttia ainutlaatuisesta meriluonnosta ja Hangon kylpyläpuiston pitsihuviloiden kiireettömästä tunnelmasta?

Hotelli Villa Maija tarjoaa loistavan mahdollisuuden nopeaan irtiottoon arjesta. Yöpyminen aidossa 1800-luvun huvilassa Hangon paraatipaikalla on ainutlaatuinen elämys – ja vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Helsingistä tai Turusta. Hankoon pääsee kätevästi myös junalla tai linja-autolla.

128-vuotias Villa Maija tarjoaa majoitusta menneen maailman tunnelmalla mutta  nykyajan mukavuuksilla. Päähuvilasta samoin kuin pihapiiriin kuuluvista kahdesta pienemmästä on pidetty hellää huolta ja nykyaikaistaminen on tehty vanhaa kunnioittaen. 

Päärakennus Villa Maija

Tullijohtaja, hovineuvos Frans von Haartman rakennutti Villa Maijan vuonna 1888. Suuren, kolmikerroksisen päähuvilan julkisivua hallitsevat porrastetut, koristeelliset lasiverannat ja huvilan edessä oleva terassi.

Päärakennuksen useimmat huoneet ovat tilavia ja merenpuoleisissa huoneissa on lasiveranta tai parveke. Kaikissa huoneissa on omat kylpyhuoneet (suihku ja wc) sekä uudenaikaiset ilmastointilaitteet.

Esittely - Hotelli Villa Maija Hanko - Päärakennus

 

Piharakennus Villa Janne

Päärakennuksen kanssa samanaikaisesti rakennettu Villa Janne toimi alun perin pyykkitupana. Myöhemmin rakennusta on laajennettu ja sinne on tehty useita vierashuoneita. Lähes kaikki huoneet ovat kahden hengen huoneita ja ne sijaitsevat ensimmmäisessä kerroksessa. Yläkerrassa on yksi viehättävä ullakkohuone. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone (suihku ja wc).

Villa Jannen yhteydessä on hotellin puulämmitteinen vanhan ajan sauna, johon kuuluu suojaisa sisäpiha grilleineen.

Esittely - Hotelli Villa Maija Hanko - Piharakennus Villa Janne

 

Pihapiirin kolmas huvila, Villa Anke

Villa Anke valmistui vuonna 1904 ison suvun vierashuvilaksi. Siellä on perheille sopivia huoneistoja, joissa on olohuone, makuuhuone, kylpyhuone ja keittiö. Villa Anken yläkerrassa on kaksi tilavaa perhehuonetta, joissa on omien saniteettitilojen lisäksi pieni parveke / lasiveranta.

Esittely - Hotelli Villa Maija Hanko - Piharakennus Villa Anke

 

Villa Maijan viehättävä pihapiiri

Hotellivieraidemme käytössä on Villa Maijan viehättävä pihapiiri alkuperäisine puutarhoineen. Pihalla on aamiaisterassin lisäksi muutama oleskeluryhmä esimerkiksi grillaukseen tai auringonottoon.

Vieraamme voivat pysäköidä maksutta hotellin pihan Vartiovuorentien puoleiselle sivustalle.

Esittely - Hotelli Villa Maija Hanko - Pihapiiri