Villa Maija

Villa Maija

Haaveiletko majoituksesta meren läheisyydessä? Haluatko nauttia ainutlaatuisesta meriluonnosta ja Hangon kylpyläpuiston pitsihuviloiden kiireettömästä tunnelmasta?

Villa Maija tarjoaa loistavan mahdollisuuden nopeaan irtiottoon arjesta. Yöpyminen aidossa 1800-luvun huvilassa Hangon paraatipaikalla on ainutlaatuinen elämys – ja vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Helsingistä tai Turusta. Hankoon pääsee kätevästi myös junalla tai linja-autolla.

Tullijohtaja, hovineuvos Frans von Haartman rakennutti Villa Maijan vuonna 1888. Suuren, kolmikerroksisen huvilan julkisivua hallitsevat porrastetut, koristeelliset lasiverannat ja huvilan edessä oleva terassi.

Yli 130-vuotias Villa Maija tarjoaa majoitusta menneen maailman tunnelmalla, mutta nykyajan mukavuuksilla. Huvilasta on pidetty hellää huolta ja nykyaikaistaminen on tehty vanhaa kunnioittaen. Koko huvila on täysin saneerattu 2022-2023 ja avasimme jälleen ovemme majoittujille kesällä 2023.

Villa Maijan vanhat huoneet on saneerattu ylellisiksi puuhuvila-asunnoiksi. Jokainen huoneisto on hieman erilainen, mutta niitä yhdistää erittäin korkealaatuinen huvilatunnelma. Villa Maijan huoneistot ovat tilavia ja jokainen huoneisto saa käyttää yhteistä terassia. Terassi on jatkossa yksityiskäytössä ainoastaan huvilassa majoittuville. Osassa huoneistoja on myös lisänä oma pieni terassi tai parveke. Kaikissa huoneistoissa on omat kylpyhuoneet (suihku ja wc) sekä uudenaikaiset ilmastointilaitteet sekä pyykkikone. Kahdessa huoneistossa on myös oma sauna. Uudistuksen yhteydessä jokaiseen huoneistoon rakennettiin myös täysin varusteltu keittiö. Jatkossa Villa Maijassa voi siis majoittua myös pidempiä aikoja ja olemme auki vuoden jokaisena päivänä.

Villa Maija on ottanut uuden askeleen nykyaikaan ja näin pystymme varmistamaan rakennuksen käytön pitkälle tulevaisuuteen, seuraavaksi sadaksi vuodeksi. Villa Maija on nyt uudenveroinen, mutta vanha tunnelma on toki säilytetty. Arvokas saneeraus nostaa vieraidemme kokemuksen uudelle tasolle ja voimme näin taata jatkossa ylellisen majoituksen Hangon matkailijoille.

Mikäli olet epävarma siitä, mikä huoneisto sopii juuri sinulle, lähetä meille sähköpostia ([email protected]). Yrityksemme laajentaa tulevaisuudessa toimintaansa. Pystymme pian tarjoamaan myös muita kohteita Villa Maijan lisäksi. Kerromme näistäkin mahdollisuuksista pian lisää.

Tervetuloa Hankoon!