Villa Maija

Villa Maija

Haaveiletko majoituksesta meren läheisyydessä? Haluatko nauttia ainutlaatuisesta meriluonnosta ja Hangon kylpyläpuiston pitsihuviloiden kiireettömästä tunnelmasta?

Villa Maija tarjoaa loistavan mahdollisuuden nopeaan irtiottoon arjesta. Yöpyminen aidossa 1800-luvun huvilassa Hangon paraatipaikalla on ainutlaatuinen elämys – ja vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Helsingistä tai Turusta. Hankoon pääsee kätevästi myös junalla tai linja-autolla.

130-vuotias Villa Maija tarjoaa majoitusta menneen maailman tunnelmalla mutta  nykyajan mukavuuksilla. Huvilasta on pidetty hellää huolta ja nykyaikaistaminen on tehty vanhaa kunnioittaen.

Tullijohtaja, hovineuvos Frans von Haartman rakennutti Villa Maijan vuonna 1888. Suuren, kolmikerroksisen huvilan julkisivua hallitsevat porrastetut, koristeelliset lasiverannat ja huvilan edessä oleva terassi.

Villa Maijan useimmat huoneet ovat tilavia ja merenpuoleisissa huoneissa on lasiveranta tai parveke. Kaikissa huoneissa on omat kylpyhuoneet (suihku ja wc) sekä uudenaikaiset ilmastointilaitteet.

Esittely - Hotelli Villa Maija Hanko - Päärakennus