Villa Maija

Blogg och nyheter

Kesäkausi alkanut Hangossa

Sommarsäsongen har börjat i Hangö

Vi har haft fantastiskt sommarväder i Hangö de senaste två veckorna. Till och med havsvattnet är exceptionellt varmt med tanke på årstiden. Officiellt inleddes sommarsäsongen i början av juni. Nu har alla restauranger, kaféer och butiker öppnat för sommaren. Nytt för denna säsong är HSF Stefan’s Steakhouse och magasinrestaurangen Bravas. Överlag lönar det sig att spana in magasinrestaurangernas nya terasser i Östra Hamnen.

Villa Maija har rekordmånga förhandsbokningar för sommarsäsongen och speciellt helgerna börjar vara slutsålda fram till skolstarten. I början av juni finns det fortfarande lediga rum och likaså efter skolstarten. Bokningsläget kan man se i sin helhet och i realtid på våra hemsidor villamaija.fi.

Ta en sväng till Villa Maija även om du bara gör en dagsutflykt till Hangö. Vi visar er gärna runt och på vår stämningsfulla sommarterass är det alltid trevligt att avnjuta t.ex. ett glas vin. Välkomna!