Villa Maija

Blogg och nyheter

Östersjö Maraton i Hangö 1.10.2016

Östersjö Maraton går av stapeln lördagen den 1.10.2016. Sträckorna är hel och halv maraton samt 1/4 maraton.

Den natursköna rutten går huvudsakligen längs med Hangöuddens stränder, men i Täktom präglas landskapet av åkrar och skog. Start och målområdet ligger i centrum vid Centralskolan (Halmstadsgatan 2), dit det är endast ca en kilometer från Villa Maija. Det blir ett varv för halvmaraton och två varv för ett helt lopp.

Mera information och anmälningsinstruktioner hittar du på itamerimaraton.com.

Det lönar sig alltid att boka hotellrum i god tid, eftersom detta är ett populärt veckoslut i Hangö. När detta skrivs finns det forfarande några lediga rum på Villa Maija, dvs. två rum för lördagen 1.10 och fyra rum för fredagen 30.9. Du kan göra en bokning enkelt på våra hemsidor.

Välkommen till Hangö för ett maritimt maratonlopp!