Villa Maija

Blogg och nyheter

Till Hangö på sommaren? Gör din bokning senast nu!

Hangö är en mycket populär semesterort på sommaren och senast nu lönar det sig att kontakta oss beträffande boende. Högsäsongens bokningar sköter vi ännu tills vidare via e-post ([email protected]) eller per telefon (+358 50 505 2013).

Av alla sommarens förhandsbokningar skickar vi ut bekräftelseförfrågningar och förhandsfakturor (40%) inom loppet av februari. När de flesta av sommarbokningarna har bekräftats, befriar vi resten av rummen till nätförsäljning.

Obs, det går bra att göra vårens bokningar på våra hemsidor redan nu! Av dessa ber vi inte separata bekräftelser.

Tyvärr är en del populära sommarveckoslut redan nu slutsålda. Även om så vore fallet, lönar det sig att bli i kö och skicka sina kontaktuppgifter till oss. Bokningsläget kan nämligen leva an efter som kunderna får våra bekräftelseförfrågningar.