Villa Maija

Blogg och nyheter

Hanko Finland Villa Maija Summer

Sommarsäsongen 2019 öppnad till salu på hemsidorna

Vi har öppnat sommarsäsongen 2019 till salu på våra hemsidor!

Vissa tidpunkter, som t.ex. Regattaveckoslutet och SeaHorse-veckoslutet, är tyvärr redan slutsålda. Om tidpunkten du är intresserad av är slutsåld kan du skicka dina kontaktuppgifter till kölistan via [email protected].

För sommarsäsongens bokningar debiterar vi automatiskt från betalkortet en förhandsbetalning på 40%. Om du avbokar i tid enligt avbokningsvillkoren returneras förhandsbetalningen till betalkortet. Du får en bokningsbekräftelse och kvitto på förhandsbetalningen direkt per e-post.

Om du vill göra en bokning på flera rum måste du tyvärr ännu pga. bokningssystemets egenskaper göra separata bokningar för varje rum.

Bokningssystemet hittar du direkt via denna länk.