Villa Maija

Blogg och nyheter

Information om Villa Maijas säsong 2021

Det är nu möjligt att göra bokningar till Villa Maija för sommarsäsongen 2021 på våra hemsidor. Du kommer direkt till online-bokningssystemet härifrån. Vi hoppas att bokningar görs primärt via hemsidorna, eftersom då sker bokningsbekräftelserna och förhandsdebiteringarna automatiskt och säkert.

För bokningar till år 2021 debiterar vi i förväg automatiskt 50% från ett betalkort. Om man avbokar inom tidsramen som beskrivs i avbokningsvillkoren, återbetalas förhandsbetalningen till samma betalkort, minus 10 euro i hanterinsavgifter. Sommarsäsongens veckoslut säljer vi endast som paket fredag-söndag.

Nästa år betjänar vi våra kunder med ett nytt koncept som inbegriper endast huvudbyggnadens Villa Maijas rum och tjänster. Nästa år säljer vi alltså inte längre rum i Villa Janne och Villa Anke. De 2021-bokningar som gjorts till Villa Janne och Villa Anke redan tidigare via oss flyttas över till ett annat företag, som kommer separat att kontakta alla kunder gällande dessa bokningar. Utöver detta kommer rum i Villa Janne och Villa Anke för år 2021 att öppnas till salu inom kort på booking.com under namnet Hanko Villa Anke.

Vi önskar alla en solig och varm fortsättning på augusti!