Villa Maija

Blogg och nyheter

Julhälsningar från Villa Maija

God jul och hälsningar från Villa Maija!

Villa Maijas jultomtar jobbar fortfarande med renoveringen, men snart har vi mer att berätta. Renoveringen som startade i oktober 2021 framskrider bra och snart kommer vi att kunna ta emot gäster i Hangö igen.

Renoveringen ska vara klar under våren 2023, varefter villan kommer att ha sex lägenheter som alla är lämpliga för åretruntboende. Logiverksamheten i pensionatstil kommer att ändras en aning och i framtiden kommer vi att erbjuda fullt utrustade lägenheter. Lägenheterna kan hyras för kortare perioder och utanför sommarsäsongen även för längre perioder i taget.

I början av året berättar vi mera om de olika boendemodellerna och prissättningen. Vi tror att denna förändring kommer att tjäna våra kunder ännu bättre. Hangö bevarar sin speciella charm även utanför säsongen, och nu kan vi äntligen erbjuda ett högklassigt boende året om.

Villa Maija är en av Hangös mest kända spetsvillor i badhusparken och det är ett nöje att fortsätta med boendeverksamheten efter en lång renovering. Vi öppnar bokningskalendern i januari 2023 och berättar samtidigt mer om skillnaderna mellan de olika lägenheterna, så att du kan välja den lösning som passar dina behov bäst.

Det har varit ett nöje att märka hur stort intresse vårt projekt har väckt. Renoveringen har varit ett stort jobb. Lyckligtvis kommer vi snart att kunna välkomna er alla igen till Villa Maija.

Vi önskar alla en fridfull väntan på jul och vi hörs snart igen!