Villa Maija

Blogi ja uutisia

Hotel Villa Maija Hanko maaliskuussa 2015

Hotelli Villa Maijan kevään aikataulu

Hei kaikki rakkaat Villa Maijan asiakkaat ja ystävät!

Useilla meillä on kevät varmastikin alkanut epätietoisissa tunnelmissa. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Villa Maija pysyy kiinni vielä huhtikuun ajan ja tarpeen vaatiessa vielä toukokuun alussakin. Tässä vaiheessa emme tiedä tarkalleen koska pääsemme avaamaan tänä vuonna, mutta päivitämme tilannetta kotisivuillamme ja Facebookissa heti kun vain mahdollista. Näillä näkymin toivomme toki, että jo toukokuun puolessa välissä yleisiä rajoituksia päästäisiin purkamaan ja mekin voisimme taas avata ovemme.

Luonnollisesti esimerkiksi kahviloiden ja ravintoloiden sulkeminen toukokuun loppuun saakka vaikuttaa myös meihin ja hotellipalvelujen kysyntään Hangossa. Seuraamme päivittäin viranomaisten ohjeistusta, jotta voimme omalta osaltamme taata asiakkaiden sekä henkilökunnan terveyden. Tämä tilanne vaikuttaa nyt monien ihmisten elämään ja työhön. Tahdomme kuitenkin uskoa, että kun tilanne hellittää, niin kotimaan matkailu palaa taas nopeasti suosioon.