Villa Maija

Blogi ja uutisia

Villa Maija auki tänä vuonna vielä 4.10.2020 asti

Villa Maija palvelee syksyllä lokakuun ensimmäiseen viikonloppuun asti ja siirrymme talvitauolle sunnuntaina 4.10.2020.

Kaikki rakennukset Villa Maija, Villa Janne ja Villa Anke ovat käytössä sesongin loppuun asti. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että syyskuun puolestavälistä alkaen emme ole auki ihan kaikkina viikonpäivinä, eli ainakin sunnuntait ja maanantait ovat pääsääntöisesti suljettu.

Vuonna 2020 Villa Maijan aamiainen tarjoillaan vain hotellivieraille. Aamiainen tarjoillaan buffetaamiaisena ja kaikkia ohjeistetaan käyttämään käsidesiä sekä noudattamaan turvavälejä. Salin ja terassin pöydät on aseteltu niin, että asiakkaiden välille jää riittävästi tilaa.

Tervetuloa Hankoon nauttimaan Suomen kesäisimmästä syksystä!