Villa Maija

Blogg och nyheter

Villa Maijas slow season yogaretreat i Hangö 17.-19.11.2023

Varmt välkommen till en helglång yogaretreat i höstens Hangö, vid det underbara havet och urgamla klippor.

Den här helgen är en resa till dig själv, till den viktigaste personen i ditt liv. Du tar hand om din kropp, din själ och dina sinnen i höstens fridfulla Hangö, där det finns plats att koppla av och andas.

Retreathelgen ger möjlighet att uppleva äkta Hangö villaliv. Vi bor på Villa Maija på Appelgrensvägen i Hangö, i en historisk villa byggd år 1888, som nyss omsorgsfullt restaurerats till sin nya glans.

Vi har planerat helgprogrammet så att man förutom yoga och andra stunder tillsammans också hinner stanna upp. Du njuter av det friska höstvädret och lär känna Hangö. Simmare kan ta ett dopp i havet. För älskare av historia och gamla byggnader finns det mycket intressant att se. Finlands sydligaste stad är alltid vacker, maritim och intressant under alla årstider.

Läs mera här och anmäl dig via [email protected]