Villa Maija

Blogg och nyheter

Villa Maijas yogaretreat i Hangö 15.–17.9.2023

Varmt välkommen till en yogaretreat i Hangö, vid det underbara havet och urgamla klippor.

Den här helgen är en resa till dig själv, till den viktigaste personen i ditt liv. Du tar hand om din kropp, ditt sinne och dina sinnen i höstens fridfulla Hangö, där det finns plats att koppla av och andas.

Retreathelgen ger möjlighet att uppleva äkta villaliv i Hangö. Vi bor på Villa Maija på Appelgrenvägen, en spetsvilla byggd 1888, som nyss har omsorgsfullt restaurerats till sin nya glans.

Vi har planerat helgprogrammet så att man också hinner stanna upp. Du njuter av det friska höstvädret och lär känna Hangö. Simmare kan ta ett dopp i havet. För älskare av historia och gamla byggnader finns det mycket intressant att se. Finlands sydligaste stad är alltid vacker, maritim och intressant under alla årstider.

Läs mera här och anmäl dig via [email protected]