Villa Maija

Blogi ja uutisia

Independence Day in Hanko, Finland, 6.12.2016.

Villa Maija palvelee Seaside Stories -festivaalin aikana 14.-17.11.2019

Hotelli Villa Maija jää talvitauolle marraskuun alussa, mutta palvelemme kuitenkin vielä Seaside Stories -tarinafestivaalin aikana to-su 14.-17.11.2019. Huonevaraukset voi tehdä kotisivuiltamme ja kyseisenä ajankohtana Villa Maijan suosittu aamiaisbuffet on myös tarjolla normaaliin tapaan.

Viitisenkymmentä kertojaa, runoilijaa, näyttelijää, kirjailijaa, tanssijaa ja muusikkoa viideltä mantereelta tarjoavat ohjelmaa kaikenikäisille ruotsiksi, suomeksi, skandinaaviksi ja englanniksi. Suullinen kerronta on festivaalin keskiössä, mutta sen lisäksi tarjolla on kerrontaa sanan laajemmassa merkityksessä monien muiden taiteenlajien kautta: musiikin, kuvataiteen, valokuvauksen, teatterin, elokuvan, kirjallisuuden ja tanssin. Voit lukea lisää tapahtumasta täältä.

Talvitauon jälkeen Hotelli Villa Maija avaa jälleen huhtikuun 2020 ensimmäiselle viikonlopulle.