Villa Maija

Blogi ja uutisia

Tietoa Villa Maijan vuoden 2021 sesongista

Villa Maijan kesäkausi 2021 on nyt avattu myyntiin kotisivuillamme ja pääset suoraan online-varausjärjestelmään tästä. Toivomme, että varaukset tehtäisiin lähtökohtaisesti kotisivujen kautta, koska silloin varausvahvistukset ja ennakkomaksut tapahtuvat automaattisesti ja tietoturvallisesti.

Vuoden 2021 varauksista veloitamme automaattisesti ennakkoon 50% maksukortilta. Ennakkomaksu hyvitetään samalle maksukortille, jos varauksen peruuttaa varaus- ja peruutusehdoissa mainittujen aikarajojen puitteissa vähennettynä 10 euron käsittelykululla. Kesäsesongin viikonloput myymme vain pe-su paketteina.

Ensi vuonna palvelemme asiakkaitamme uudella konseptilla, johon sisältyy vain päärakennuksen Villa Maijan huoneet ja palvelut. Ensi vuonna emme siis enää myy Villa Jannen ja Villa Anken huoneita. Muutamat niihin jo meidän kautta tehdyt 2021-varaukset siirtyvät toiselle yritykselle ja tästä ollaan uuden palveluntarjoajan toimesta yhteydessä erikseen. Tämän lisäksi Villa Jannen ja Villa Anken huoneet vuodelle 2021 avautuvat myyntiin lähiaikoina booking.com -palvelussa nimellä Hanko Villa Anke.

Toivotamme kaikille aurinkoista ja lämmintä elokuuta!