Villa Maija

Blogg och nyheter

På Villa Maija ordnar du enkelt ett lyckat möte

Valet av mötesplats kan vara avgörande för hur ett möte lyckas. Villa Maija erbjuder en lugn men inspirerande miljö för mindre möten, som t.ex. workshopar och planeringsmöten.

Våra utrymmen lämpar sig bra för ca 15 deltagare, varvid alla kan övernatta i enkelrum. Som mötesrum fungerar Villa Maijas mysiga frukostsal, där borden kan flyttas om t.ex. i u-form. Överallt finns snabb trådlös internetanslutning (utan databegränsningar), en dataprojektor, TV, blädderblock och anteckningsmaterial.

Villa Maija ligger på paradplats i Hangö, omgiven Badhusparken med sina gamla trävillor. Den närmaste sandstranden för meditation eller pausgymnastik ligger bara 150 meter bort. Till Östra Hamnen promenerar man på ca åtta minuter. I hamnen finns trevliga lunchplatser och mysiga middagsrestauranger.

Till Hangö kommer man enkelt även med tåg. Restiden både från Åbo och Helsingfors är under två timmar. Från järnvägsstationen  promenerar man till Villa Maija på tio minuter.

Ta kontakt via e-post ([email protected]) eller per telefon (050 505 2013) så berättar vi gärna mera!