Villa Maija

Blogg och nyheter

Villa Maija Spring 2020

Villa Maija öppnar 12 maj 2021

Våren i Hangö erbjuder fantastiska upplevelser åt naturvänner och många har frågat om Villa Maija kunde öppna redan före 1. juni. Till vår glädje kan vi nu meddela, att vi kommer att kunna öppna dagen före Kristi himmelsfärdsdag, dvs. 12 maj 2021. Veckosluten (fre-sön) säljs huvudsakligen som två dagars paket.

Vi har bordsservering på frukosten och på grund av det rådande läget kan vi fortfarande inte servera frukost åt utomstående.

De stämningsfulla rummen på Villa Maija erbjuder alla bekvämligheter, såsom egna badrum, handdukar och lakan, luftkonditionering, kylskåp, vattenkokare, television, och omfattande WiFi. Fastighetens fiberanslutning har uppgraderats på våren till en snabbare kategori (500Mbit/s).

Bokningar gör du enklast på våra hemsidor. Välkommen till Hangö och Villa Maija på våren!